Welkom bij
GARAGE DE CNIJF NV

Japanse kwaliteit en een service met een persoonlijke aanpak. Daarmee verwelkomt ons team van specialisten u. Net zoals met ons onberispelijk onderhoud en herstellingen tegen transparante prijzen. En dat alles volgens de strenge kwaliteitseisen van Mitsubishi, ons merk dat in tevredenheidsenquêtes steeds de hoogste scores behaalt.

0-
Steenweg 249 - 9572 SINT-MARTENS-LIERDE
Naverkoop
Tel:
055424307
Fax:
055427307

News

5 jaar garantie

Mitsubishi: achter het stuur van de toekomst. Deze slogan vertaalt perfect de wens van Mitsubishi om u betrouwbaarheid te garanderen die de tijd trotseert, door gebruik te maken van avant-gardetechnologie. En dat op alle modellen in ons gamma. Zo vertrekt u met een mooie voorsprong op elke weg op uw levenspad. Dag na dag geniet u van hetzelfde rijplezier, en van de gemoedsrust die (onder meer) een garantie van 5 jaar u biedt.

Wij zorgen voor u

Je officiële Mitsubishi Erkende Hersteller stelt alles in het werk om een vriendelijke, professionele en overtuigende dienstverlening te verzekeren. Onze doelstelling? Ervoor zorgen dat je 100% tevreden bent met je keuze, dag na dag

Over ons

Al onze knowhow in dienst van uw gemoedsrust 

Als uw plaatselijke specialist kennen wij uw Mitsubishi beter dan wie ook. Wij garanderen u een degelijk en correct onderhoud, tegen een transparante prijs. En omdat uw Mitsubishi alleen het allerbeste verdient, werken wij uiteraard enkel met originele, hoogkwalitatieve Mitsubishi-wisselstukken en accessoires. Geplaatst volgens de regels van de kunst. Om steeds up-to-date te blijven, volgen wij voortdurend bijscholingen. Zo kunnen we met behulp van onze high-tech instrumenten snel de juiste diagnose stellen om uw Mitsubishi in alle omstandigheden in topvorm te houden. Zo blijft u bij ons gespaard van onaangename verrassingen. Onderweg én op uw factuur.

Modellen

Op zoek naar een slimme stadswagen, een handige gezinswagen, een krachtige SUV of een veelzijdige pick-up? In benzine-, diesel-, elektrische of hybride uitvoering? Welke keuze het ook wordt, u kiest gegarandeerd voor een legendarische kwaliteit en betrouwbaarheid.

Mitsubishi - Space star

Space Star

OP MAAT VAN DE STAD

Meer informatie
Mitsubishi - ASX

ASX

KLAAR VOOR HET LEVEN

Meer informatie
Mitsubishi - ECLIPSE CROSS

ECLIPSE CROSS

DE NIEUWE SUV-COUPÉ

Meer informatie
Mitsubishi - outlander

New Outlander

VEROVER DE STAD

Meer informatie
Mitsubishi - outlander phev

New Outlander PHEV

THINK FORWARD. DRIVE FORWARD.

Meer informatie
Mitsubishi - Pajero 3 doors

Pajero 3-deurs

KONING OP ELK TERREIN

Meer informatie
Mitsubishi - Pajero 5 doors

Pajero 5-deurs

KONING OP ELK TERREIN

Meer informatie
Mitsubishi - l200 club cab

L200 Club Cab

DE PICK-UP HERUITGEVONDEN.

Meer informatie
Mitsubishi - l200 double cab

L200 Double Cab

DE PICK-UP HERUITGEVONDEN.

Meer informatie

Contact

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.